Termékek Menü
   

Vásárlási feltételek, garancia


VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK


A szerződés magyar nyelven íródott.

Az Eladónak jogában áll esetenként az alábbi Általános Feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni a sensimilla.hu honlap általános feltételeit. Ezek a módosítások az Interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A honlap használatakor a Vevő beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt Általános Feltételeket éppúgy, mint a felhasználói szabályzatot.

Rendelés:

Rendelést csak írásban fogadunk el.

Webshopunkban a megrendelt áruról egy automatikus visszaigazolást kapsz, amely arról tájékoztat, hogy rendszerünk fogadta a rendelést. Ebben pontosan láthatod, a termékek  listáját és a szállítási költséget.

Leadott rendelést a visszaigazoló üzenetet követően 8 órán belül lehet lemondani írásban.

A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését; Elállás esetén az eladó legkésőbb 30 napon belül köteles visszafizetni fogyasztó által kifizetett összeget; • Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaszállítási költsége terheli; Az eladó követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését;

Rendelés lépései

  1. Termék kiválasztása, Kosárba helyezése
  2. Pénztár
  3. Szállítási mód kiválasztása,
  4. Fizetési mód kiválasztása,
  5. Rendelés feladása(vásárlási feltételek elfogadása)

A megrendelés elküldése előtt ellenőrizheted az adataidat,megadtál-e méretet, a szállítási címedet valamint a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatod

Szállítási mód

1.DPD futárszolgálattal az ország minden pontjára 1800 Ft
2.PickPackPont átvétel 850 Ft

Fizetési módok

  • személyes átvétel
  • banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.
Az átutaláshoz szükséges adatok:

 Magyarországról indított utalások esetén:
 Bankszámla (HUF) BUDAPEST BANK: 10102093 53643000 01004002

 Külföldről indított utalások esetén: 
 
Bankszámla (EUR) IBAN: HU03-10102093-53643000-01004002
 SWIFT:BUDA HUHB


GARANCIA


Ha nem tetszik a szín, nem jó a méret: A ruhák a vásárlástól számított 2 héten belül visszacserélhetőek*!
Fontos azonban, hogy a címkét ne vágd le vagy ki belőle! Csak azokat a ruhákat tudjuk visszacserélni, amelyeket még nem hordtál, nem mostál kis és amelyekről nem vágtad le vagy ki a címkét! Fehérneműt nem áll módunkban visszacserélni. * csere esetén a szállítási és/vagy postaköltség a vásárlót illeti, a  költségét a számlán feltüntetjük vagy az árut utánvétellel küldjük.