Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Rólunk


Sensimilla


Olyan egyedi design ruhák tervezésével foglalkozunk, amelyeknél legtöbb esetben,megjelenik a variálhatóság gondolata.

Nem kollekciókban,hanem olyan darabokban gondolkozunk, amelyek a kombinálhatóságnak köszönhetően az év minden szakában viselhetők. Kizárólag minőségi alapanyagokból és technikával dolgozunk, így egy megvásárolt Sensimilla ruha, sokáig hű társad marad. Szeretjük a színeket, ezért minden termékünk sok színben választható. Fontos szempont, hogy a Sensimilla ruhákat mindenki szívesen viselje. A tervezés során a kényelem mellett törekszünk arra, hogy minél nőiesebb és előnyösebb vonalakat varázsoljunk. Fő termékeink a 10waydress,10way estélyi ruha, Ringdress és márkánk legújabb családtagja a varioCoat. Ezen kívül számos limitált darabbal is megjelenünk, amelyek adott időszakban, korlátozott számban kaphatók. A Sensimilla ruhák biztos nem jönnek szembe veled az utcán. Könczöl Veronika a márka megálmodója, tervezője és testvére Nagy Márti, a Sensimilla marketing és projekt menedzsere dolgozik azon, hogy egyedi, stílusában változtatható, minőségi, a magyar divatot méltán képviselő ruhák szülessenek.

Mindenkit sok szeretettel várunk mintaboltunkban (Part12 Designer Galéria), ahol szívesen segítünk a választásban, akár stílustanácsadással.


A Sensimilla csapata


 Könczöl Veronika
 Tervező-Ügyvezető 
 Tel:+36 70 291 35 06 
 E-mail: konczolveronika@sensimilla.hu


A Sensimilla márka alapítója és vezető tervezője, az egyedi variálható , több évszakban is jól viselhető ruhák anyukája.
A szakma minden csínját-bínját kitanulta, hogy tapasztalatait összegyűjtve elindítsa saját márkáját, amely a magyar piac egyik gyöngyszeme.


 Nagy Márta
 
Projekt és Marketing Menedzser
 
Tel.: +36 20 35 66 483
 
E-mail:nagymarta@sensimilla.hu

 
A Sensimilla menedszere és kommunikációs vezetője, a márka keresztanyukája. Tanulmányait a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Design-és művészetmenedzsment mester szakán végezte. Testvérével, Verával együtt dolgozik azon, hogy az emberek szeressék és bátran viseljék az egyedi tervezésű, magyar ruhadarabokat.